ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωποι και πάλι με τον εφιάλτη της γενοκτονίας ζουν οι Γιαζίντι στο όρος Σινγιάρ στο βόρειο Ιράκ.
Όπως βλέπετε και στον χάρτη έχουν καταλάβει όλα τα χωριά και ετοιμάζονται για την τελική επίθεση στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο όρος Σινγιάρ.
Αυτή την στιγμή πάνω από 10.000 Γιαζίντι βρίσκονται εκεί και είναι πλέον με ορατό τον φόβο μιας νέας γενοκτονίας.
Πρόκειται για πρόσφυγες που έχουν μείνει εκεί από το πρώτο κύμα επίθεσης εναντίον τους από το Ισλαμικό Κράτος τον Ιούλιο.
Σε αυτούς έχουν προστεθεί άλλοι τρεις χιλιάδες Γιαζίντι από τα νέα χωριά που κατέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.
Πριν από μία ώρα οι τζιχαντιστές πραγματοποίησαν και επίθεση αυτοκτονίας σκοτώνοντας 10 Γιαζίντι στις παρυφές του όρους Σινγιάρ.
Από χθες οι Γιαζίντι εκπέμπουν SOS ακι ζητούν από τις συμμαχικές δυνάμεις να βομβαρδίσουν τις θέσεις των τζιχαντιστών























































