ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο νέος τρόπος των Παλαιστινίων να σκοτώνουν Ισραηλινούς

Αυτός είναι ο νέος τρόπος των Παλαιστινίων να σκοτώνουν Ισραηλινούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας Παλαιστίνιος έριξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω σε περαστικούς την Τετάρτη στην Ιερουσαλήμ, σκοτώνοντας ένα μωρό και τραυματίζοντας ακόμα έξι, σε μία τρομοκρατική επίθεση “μοναχόλυκου”.

Είναι το δεύτερο τέτοιο περιστατικό που σημειώνεται τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο οδηγός, ένας 21χρονος Παλαιστίνιος από την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δέχτηκε πυρά ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την αστυνομία και συνελήφθη τραυματισμένος. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η επίθεση έγινε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης. Το αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε αμέριμνους πεζούς σε στάση του Τραμ μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Αρχικά οι τραυματίες ήταν επτά, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό κορίτσι τριών μηνών που εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο “μοναχόλυκος” τρομοκράτης αναγνωρίστηκε ως ο Αμπέντ Αμπντελραχμάν Σαλουντέχ (Abed Abdelrahman Shaludeh), ο οποίος πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από ισραηλινή φυλακή όπου εκτίησε ποινή φυλάκισης 14 μηνών για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ο Σαλουντέχ ήταν ανιψιός του κατασκευαστή βομβών της Χαμάς, του Μουχί Αλ Ντιν Σαρίφ (Muhi al-Din Sharif), ο οποίος είχε σκοτωθεί στη Δυτική Όχθη, στη Ραμάλα, υπό μυστηριώδεις συνθήκες το 1998.

Οι ισραηλινές αρχές φοβούνται ότι αυτός είναι ο νέος τρόπος τρομοκρατίας των Παλαιστινίων. Τα τροχαία ατυχήματα και δεν χρειάζονται ούτε όπλα, ούτε εκρηκτικά. Απλά ένα αυτοκίνητο που πέφτει πάνω σε πεζούς…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε πολεμική ετοιμότητα: Σε κατάσταση επιφυλακής οι ένοπλες δυνάμεις ΗΠΑ και Ισραήλ

Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο – Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα

Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν

Η Τουρκία προετοιμάζεται αθόρυβα για πόλεμο, με κύριο στόχο το Ισραήλ

Το Ισραήλ αναμένει άμεση επανέναρξη του πολέμου με το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr