ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χιλιάδες φοιτητές και νεολαίοι κατέβηκαν σε διαδηλώσεις σε τουλάχιστον 60 πόλεις σε όλη την Ιταλία διαμαρτυρόμενοι για την ανεργία και τα μέτρα της κυβέρνησης.
Τουλάχιστον 13 άτομα τραυματίστηκαν στο Μιλάνο όταν η πορεία έφτασε στο χρηματιστήριο ενώ οι διαδηλωτές στην Ρώμη πέταξαν αυγά στην Πρεσβεία της Γερμανίας.
Σε άλλες συγκεντρώσεις που διοργάνωσαν αριστερά συνδικάτα τα κεντρικά συνθήματα κατά του Jobbs Act δηλαδή των “μεταρρυθμίσεων” στα εργασιακά ζητήματα αλλά και κατά του συνόλου των μέτρων του προϋπολογισμού για το 2015 που περιλαμβάνει περικοπές.
Σε όλες τις συγκεντρώσεις όμως οι διαδηλωτές τραγουδούσαν το Bella Ciao, το τραγούδι των ιταλών παρτιζάνων του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.























































