ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Κίνα, Πυρηνικά Όπλα, Ρωσία, Τεχεράνη,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ δήλωσε σήμερα ότι οι συνομιλίες για τα πυρηνικά με τις μεγάλες δυνάμεις διεξάγονται σε καλό κλίμα, έχουν σημειωθεί “σημαντικά βήματα” και περισσότερα αναμένεται να γίνουν.
Αμερικανοί και ιρανοί διπλωμάτες ξεκίνησαν τη Δευτέρα στη Γενεύη τις διμερείς συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης για να προετοιμαστεί το έδαφος για τη σημερινή επανέναρξη των ευρύτερων διαπραγματεύσεων στις οποίες θα συμμετάσχει το Ιράν και η Ομάδα 5+1 (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία).
Οι συνομιλίες διεξάγονται “σε καλό κλίμα”, δήλωσε ο Ζαρίφ στην κρατική τηλεόραση. “Θετικά βήματα έχουν πραγματοποιηθεί και περισσότερα αναμένεται να γίνουν. Εκτιμώ ότι η παγκόσμια κοινότητα επιθυμεί αυτή τη διευθέτηση δεδομένων των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε, όπως η απειλή της τρομοκρατίας. Είναι προς το συμφέρον όλων μας”, πρόσθεσε.























































