ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ασσυρία, Ασσύριοι, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καρακός, Μοσούλη, Τζιχαντιστές, Χριστιανισμός,


















































Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε φυλακές μετατρέπει το Ισλαμικό Κράτος τις χριστιανικές εκκλησίες στην ασσυριακή χριστιανική πόλη Καρακός (Qaraqosh) στο βόρειο Ιράκ, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ένας ιερέας από τη Μοσούλη.
Ο π. Αμπού Αάσι είπε στους Κυριακάτικους Τάιμς ότι οι εκκλησίες Μπαχνάμ Γουα Σάρα και Αλ Κιάμα χρησιμοποιούνται από τους τζιχαντιστές ως φυλακές – κρατητήρια. Η χριστιανική πόλη του Καρακός καταλήφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος τον Αύγουστο και δεκάδες χιλιάδες Ασσύριοι κάτοικοί της αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην κουρδική πρωτεύουσα Ερμπίλ.
“Οι δύο εκκλησίες χρησιμοποιούνται ως φυλακές και κρατητήρια όπου γίνονται βασανιστήρια”, είπε ο π. Αάσι από την κρυψώνα του στη Βαγδάτη.
“Οι περισσότεροι Χριστιανοί που έμειναν στην πόλη αναγκάστηκαν να εξισλαμιστούν. Το Ισλαμικό Κράτος έσπασε όλους τους σταυρούς και τα αγάλματα της Παναγίας”.
Επίσης, το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Μοσούλη έχει μετατραπεί σε γυναικεία φυλακή.























































