ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιώργος Παπαδάκης, Λάκης Λαζόπουλος, Πάνος Σκουρλέτης, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, Χρηματισμός,


















































Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με παρέμβασή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για την απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πέτρου Χαϊκάλη.
Ο κ. Σκουρλέτης, σημείωσε ότι όταν είχε αναφερθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από κάποια δημοσιεύματα, σε χρηματισμό βουλευτών, προκειμένου να ψηφίζουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας, είχε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζει με αυτό τον τρόπο την πολιτική ζωή. «Σήμερα αποδεικνύονται ότι υπάρχουν στοιχεία», ανέφερε.
«Η αποκάλυψη δεν γίνεται σε έναν ουδέτερο χρόνο, επιβάλετε η εισαγγελία να ενημερώσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, καθώς μετά και την πρώτη ψηφοφορία το θέμα επηρεάζει την εκλογική διαδικασία», τόνισε.
























































