ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: “Εκλογές σε περίοδο ζούγκλας”!

Μητσοτάκης: “Εκλογές σε περίοδο ζούγκλας”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σειρά πρωτοβουλιών για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας έχει αναλάβει ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Μετά τη συνάντηση του Επιτίμου την Πέμπτη με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου.

Σε δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης η οποία διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι βλέπει συχνά τον Πρόεδρο και πως μιλάει μαζί του κατά καιρούς «για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο».

«Σήμερα σε μια δύσκολη φάση ήρθα να του διατυπώσω τις απόψεις μου για την οικονομία και την πολιτική, αλλά και την ανησυχία μου για τη χώρα», είπε.

Παράλληλα, έκανε λόγο για μια «παθογένεια της εποχής» και αναφερόμενος στα περιστατικά χρηματισμού σημείωσε ότι «οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ προτίθεται να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Κυριακή 08/11

Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ

Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων

Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία

Βανς: «Ο λόγος που χάσαμε είναι ο πόλεμος» – Συμφωνεί ο γιος του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...