ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραχωρήθηκε έκταση για νέο κοιμητήριο στην Γλυφάδα

Παραχωρήθηκε έκταση για νέο κοιμητήριο στην Γλυφάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τροπολογία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας , παραχωρήθηκε έκταση 47 στρεμμάτων στην Τερψιθέα προκειμένου να κατασκευαστεί νέο κοιμητήριο για την Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα , με την τροπολογία που ενσωματώθηκε επίσης στο Σχέδιο Νόμου του ΥΠΕΚΑ «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα- Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις», η οποία υποστηρίχθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και ψηφίστηκε από τη Βουλή το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, παραχωρήθηκε στο Δήμο Γλυφάδας, για την κατασκευή νέου κοιμητηρίου, χώρος περίπου 47 στρεμμάτων από την ευρύτερη έκταση των εγκαταστάσεων της ΕΤΗΜ της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή Τερψιθέα.

Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για την επίλυση ενός σοβαρού κοινωνικού προβλήματος που ταλανίζει επί μακρόν τους κατοίκους της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας για τους μαχητές του κυβερνοχώρου και την αιχμή τους την Μονάδα «1864»: «Ικανός και απαραίτητος όρος για την εθνική μας επιβίωση»

Νίκος Δένδιας: «Το ελληνικό περιβάλλον είναι κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή για το ελληνικό έθνος»

Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο – Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!

Με ποιους συνομίλησε ο Νίκος Δένδιας στο ΝΑΤΟ – Συνάντηση και με τον Πιτ Χέγκσεθ των ΗΠΑ

Ο Νίκος Δένδιας στη σύνοδο των ΥΠΑΜ του ΝΑΤΟ – Τι θα συζητήσει, ποιους θα συναντήσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr