ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαμπραντόρ, Ομοσπονδία των Γάλλων Βετεράνων του Μόντρεαλ, Σκύλος, Φρανσουά Ολάντ,


















































Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα θηλυκό κατάμαυρο λαμπραντόρ, ηλικίας 3 μηνών δώρισε στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, η Ομοσπονδία των Γάλλων Βετεράνων του Μόντρεαλ.
Η σκυλίτσα βρίσκεται ήδη στο Προεδρικό Μέγαρο και έχει βρει στέγη κοντά στο γραφείο του Ολάντ, αλλά ανακάλυψε ήδη και τον κήπο όπου βγαίνει και παίζει.
Ο Ολάντ βάφτισε την σκυλίτσα “Φίλαι”, από το όνομα του ευρωπαϊκού ρομπότ που προσεδαφίστηκε στον κομήτη Τσούρι στις 12 Νοεμβρίου.
“Είναι ένα ωραίο και συμβολικό όνομα, η θετική ανάμνηση μιας γαλλικής και ευρωπαϊκής επιτυχίας που σημάδεψε το 2014”, είπε ένας σύμβουλός του Ολάντ.
Υπενθυμίζεται ότι πολλοί προκάτοχοί του Φρανσουά Ολάντ, ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, ο Ζακ Σιράκ, ο Φρανσουά Μιτεράν και ο Νικολά Σαρκοζί είχαν όλοι τους σκυλιά λαμπραντόρ.























































