ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να υπερασπιστεί την δημοσιογραφική τιμή της επιχειρεί η ΝΕΡΙΤ, μετά την δημόσια κατακραυγή που υπήρξε για την συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στους Γιάννη Τρουπή και Γιώργο Ευθυμίου, την οποία στηλίτευσε και η ΕΣΗΕΑ.
«Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ, κυριάρχησε στην πολιτική επικαιρότητα και αναμεταδόθηκε από το σύνολο των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και όλων των άλλων Μέσων της χώρας, είτε με εκτενή αποσπάσματα είτε ακόμα και στο σύνολό της.
Την ημίωρη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στους δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ Γιάννη Τρουπή και Γιώργο Ευθυμίου, έφτασε να την παρακολουθούν ταυτόχρονα 600.000 τηλεθεατές στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.
Στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου ο καθένας δικαιούται να εκφράζει την άποψή του για το αποτέλεσμα κάθε δημοσιογραφικής εργασίας, όμως η ΝΕΡΙΤ δεν επιθυμεί και δεν μπορεί να παρακολουθήσει αντιδράσεις, των οποίων το κίνητρο δεν φαίνεται να είναι η εξυπηρέτηση των αρχών της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της πολυφωνίας.
Η ΝΕΡΙΤ θα εξακολουθήσει να υπηρετεί απαρέγκλιτα τις εκ του νόμου προβλεπόμενες υποχρεώσεις της, εξυπηρετώντας τις ανάγκες ενημέρωσης και πληροφόρησης του ελληνικού λαού», επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΝΕΡΙΤ.
























































