ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραμένουν κάποια προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική παρά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.
Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται πλέον στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καθώς και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Οινόης.
Η διακοπή της κυκλοφορίας παραμένει, ωστόσο, για την περιφερειακή οδό Πεντέλης – Ν. Μάκρης, στο ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης «414», έως τη διασταύρωση Αγ. Πέτρου, στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ ως το καζίνο και στη λεωφόρο Φυλής στο ύψος της Μονής Κλειστών. Τέλος, τα οχήματα δεν κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αλεποχώρι – Βίλια, Ψάθα και Πόρτο Γερμενό.























































