ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Θόδωρος Τσίκας – Πάει Γιώργο…

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Θόδωρος Τσίκας – Πάει Γιώργο…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμα ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε παραίτηση για να ενταχθεί στους Δημοκράτες Σοσιαλιστές του Γιώργου Παπανδρέου.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Θόδωρος Τσίκας παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για να προσχωρήσει στο νέο κόμμα του Γ. Παπανδρέου, που θα κατέβει στις εκλογές.

Διαβάστε το κείμενο παραίτησης του Θ. Τσίκα από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Η χώρα μας χρειάζεται ένα νέο πολιτικό σκηνικό, που θα μπορεί να εκφράσει τις νέες ανάγκες και προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας, στη μετά-Μνημόνιο περίοδο.

Ένα νέο πολιτικό σύστημα που θα εκπροσωπήσει τις κοινωνικές δυνάμεις και τους πολίτες, που κατανοούν ότι η οριστική ήττα των πάσης φύσεως παλαιοκομματικών αντιλήψεων και των πάσης προελεύσεως λαϊκιστικών πρακτικών αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την υπέρβαση των αδιεξόδων.

Μια ανασύνθεση του πολιτικού τοπίου είναι αναγκαία για να προωθηθούν μεγάλες τομές και βαθιές μεταρρυθμίσεις, που θα καταπολεμούν τις αιτίες που μας οδήγησαν σε επώδυνες αλλά αναγκαίες επιλογές τα τελευταία χρόνια. Για μια ριζική αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας μας, για πλήρη ανακατανομή πόρων και εξουσιών, για αναπροσαρμογή συνηθειών και νοοτροπιών του παρελθόντος.

Πιστεύω ότι, με νεωτεριστικές ιδέες και καινοτόμες επιλογές, το πολιτικό σχήμα που συγκροτείται με πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου, θα μπορέσει να συμβάλει αποφασιστικά σε αυτήν την κατεύθυνση.

Γι’ αυτούς τους λόγους, υπέβαλα την παραίτηση μου από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και γνωστοποίησα την αποχώρηση μου από το κόμμα.

Θόδωρος Τσίκας

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γραπτή Ερώτηση Φαραντούρη προς την Κάγια Κάλας για Συμφωνία Μέκκας μεταξύ Τουρκίας, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας

Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» – Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)

Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία

Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%

Γερμανία: Ουκρανία και μεταναστευτική πολιτική στο στόχαστρο μετά τη νίκη της γερμανικής Ακροδεξιάς στις κάλπες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...