ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Εξάρχεια, Επίθεση Μολότοφ, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), ΠΑΣΟΚ,


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για μια ακόμη φορά νεαροί από τα Εξάρχεια “ξεχαρμάνισαν” πετώντας βόμβες μολότοφ στη διμοιρία που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Η επίθεση έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και σύμφωνα με την Αστυνομία ομάδα νεαρών με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εμφανίστηκε ξαφνικά από την πλευρά της πλατείας Εξαρχείων και ορισμένοι εξ’αυτών πέταξαν τρεις μολότοφ εναντίον της διμοιρίας.
Οι αυτοσχέδιες βόμβες εξερράγησαν στον δρόμο, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Πρόκειται για κάτι συνηθισμένο στην περιοχή, “επίθεση ρουτίνας” που γίνεται εδώ και χρόνια, έτσι για να βρίσκονται όλοι στη γειτονιά σε… εγρήγορση.























































