ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νικηφόρα πέρασε από την Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 74-68 της Φενερμπαχτσέ, για τον 6ο όμιλο του Top 16 της Euroleague.
Παρά την ατυχίες που είχε ο Ολυμπιακός στην διάρκεια του αγώνα, όταν έχασε με τραυματισμούς τους Λαφαγιέτ και Πετγουέι κατάφερε να μείνει όρθιος σε μία από τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να οδηγούν την κούρσα στο γκρουπ μετά από 3 αγωνιστικές.
Όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν έτσι κι απόψε στα κρίσιμα σημεία του ματς, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε «κολλήσει» αυτός που «μίλησε»στο τέλος ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Με έξι πόντους, τρεις στις τρεις βολές κι ένα απίστευτο τρίποντο, ο σούπερ σταρ των «ερυθρόλευκων» οδήγησε τους Πειραιώτες στη μεγάλη νίκη (πέτυχε συνολικά 16), έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη το Ματ Λοτζέσκι που τελείωσε το ματς με 18 πόντους.























































