ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Νίκος Χρυσόγελος, Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά, Φώτης Κουβέλης,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μαζί και στην κάλπη πήγαν ο Φώτης Κουβέλης και ο Νίκος Χρυσόγελος, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο 5ο Λύκειο Περιστερίου.
«Οι πολίτες πρέπει να δώσουν εντολή να πάει ο τόπος μπροστά, να πορευτεί η Ελλάδα με την κοινωνία όρθια», είπε ο Φώτης Κουβέλης μετά τη άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, μαζί με τον συνεπικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά», Νίκο Χρυσόγελο.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε ότι η χώρα μπορεί να φύγει μπροστά σε προοδευτική κατεύθυνση.
Ο Νίκος Χρυσόγελος ανέφερε ότι οι Πράσινοι- ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε κυβέρνηση με σχέδιο για την οικονομία και την κοινωνία για την προοδευτική πορεία της χώρας. Προϋπόθεση, όπως σημείωσε, είναι να συμμετέχουν κι οι πολίτες με βάση ένα σχέδιο προοδευτικής και οικολογικής κατεύθυνσης.
























































