Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σφαίρες γάζωσαν επιβατικό αεροπλάνο πριν προσγειωθεί στη Βαγδάτη

Σφαίρες γάζωσαν επιβατικό αεροπλάνο πριν προσγειωθεί στη Βαγδάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης τη Δευτέρα αργά το απόγευμα, αεροσκάφος της εταιρίας Flydubai επλήγη από σφαίρες λίγο πριν από την προσγείωσή του, ανακοίνωσε την Τρίτη εκπρόσωπος της εταιρίας χαμηλού κόστους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΑΕ αποφάσισε την αναστολή των πτήσεων προς τη Βαγδάτη τεσσάρων αεροπορικών εταιριών της χώρας: Flydubai, Emirates, Etihad και Air Arabia.

Δύο επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά όταν τρεις ή τέσσερις σφαίρες έπληξαν το επιβατικό αεροσκάφος, δήλωσαν αξιωματούχος της πολιτικής αεροπορίας και αξιωματικός της υπηρεσίας ασφαλείας στη Βαγδάτη, διευκρινίζοντας ότι δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθεί η προέλευση των πυρών.

“Μετά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης της πτήσης 215 FZ στις 26 Ιανουαρίου 2015, ζημιές από πυρά μικρών όπλων εντοπίστηκαν στην άτρακτο του αεροσκάφους”, είπε εκπρόσωπος της Flydubai προσθέτοντας ότι κανένας επιβάτης δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια και ότι διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν να επαναφέρουν τον διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου

Διήμερες διαπραγματεύσεις Ρωσίας-ΗΠΑ-Ουκρανίας στο Αμπού Ντάμπι για τερματισμό του πολέμου

Γάζα: Το νέο εμιράτο; Τα ΗΑΕ αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο σε μια συμφωνία-σοκ δισεκατομμυρίων με την υποστήριξη Ισραήλ και ΗΠΑ

Η Σαουδική Αραβία στο πλευρό του Κατάρ και της Τουρκίας, ενώ οι εντάσεις με τα ΗΑΕ κορυφώνονται

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr