ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δριμεία επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, υποσχόμενος την άμεση καταβολή των αναδρομικών για τους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις .
«Για να καταλάβουμε τα μεγέθη, τα 60 εκατομμύρια για τους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, που αφορούν στην εκτέλεση της απόφασης των αναδρομικών του Συμβουλίου της Επικρατείας, είναι το 50% από όσα έδωσε ο κ. Σαμαράς με μία τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στη Realnews.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας , δήλωσε επίσης ότι η πρώτη εντολή που έδωσε είναι η άμεση πληρωμή του επιδόματος παραμεθορίου για τον Στρατό Ξηράς, το οποίο στοιχίζει περίπου δυο εκατομμύρια τον μήνα.
Επίσης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέμεινε για την ανάγκη διατήρησης καλών σχέσεων με τη Ρωσία σημειώνοντας πως «οι καλές σχέσεις με τη Ρωσία δεν αποτελούν αιτία για σύγκρουση με την Ε.Ε.».
Τέλος ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΛ είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων όταν αυτές είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού και των ίδιων των εταιρειών, σημειώνει πως η Κίνα δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τον ΟΛΠ, αλλά «θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να εξυπηρετήσει τη σύμβαση που υπέγραψε το 2008 και ότι δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η παραχώρηση του λιμένα με χαριστικές για την Κίνα διατάξεις».
























































