ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Γιώργος Κατρούγκαλος, Ευρώ, Ευρωζώνη, Εφημερίδα Bild, Υπουργείο Εσωτερικών,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» - Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Γερμανία δεν θα πάρει τίποτα αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Κατρούγκαλος, σε συνέντευξή του στη γερμανική Bild που αναδημοσιεύει το enikonomia.gr.
Ο Έλληνας υπουργός προειδοποίησε τους Γερμανούς φορολογούμενους ότι δεν θα πάρουν τίποτα αν η Ελλάδα φύγει από την ευρωζώνη.
«Κανένας, συμπεριλαμβανομένων των Γερμανών, δεν θα πάρει τίποτα αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει», τόνισε στη γερμανική εφημερίδα. Ζήτησε ακόμη την ανακατανομή του χρέους αλλά αρνήθηκε ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι θα πρέπει να επωμιστούν βάρος για την Ελλάδα.
«Η ΕΚΤ θα πρέπει να ξεκινήσει την αναδιανομή και να αρχίσει να τυπώνει χρήμα», τόνισε ο Έλληνας υπουργός στην συνέντευξή του.
























































