ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό θάνατο βρήκε ο Έλληνας υποπλοίαρχος του πλοίου «Κάλαμος» από πυρά ομάδας ένοπλων πειρατών στο δεξαμενόπλοιο με σημαία Μάλτας στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νιγηρίας και Καμερούν.
Στο πλοίο επέβαιναν 23 μέλη πλήρωμα μεταξύ των οποίων και δέκα Έλληνες και οι πειρατές απήγαγαν τρία εξ αυτούς εκ των οποίων οι δύο είναι Έλληνες.
Τα «Κάλαμος» είχε ξεκινήσει από την Κίνα κενό φορτίου με προορισμό τη Νιγηρία και βρισκόταν εν αναμονή φόρτωσης στη θαλάσσια περιοχή QUA IBOE.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ένοπλων πειρατών και κάποιας ομάδας από το πλοίο.
Το πλοίο αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται υπό κατάληψη και είναι αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή που δέχθηκε την επίθεση.























































