ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έβαλντ Νοβότνι, Ελληνικά Ομόλογα, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ομόλογα, Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Έβαλντ Νοβότνι, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, δήλωσε την Πέμπτη ότι Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μπορεί να δεχθεί και πάλι ελληνικά ομόλογα με αντάλλαγμα χρηματοδότηση, εφόσον η Αθήνα συμφωνήσει σ’ ένα νέο πρόγραμμα στήριξης με τους διεθνείς πιστωτές.
Η ΕΚΤ αποφάσισε χθες, Τετάρτη, να πάψει να δέχεται ελληνικό χρέος.
Ο Νοβότνι δήλωσε σε συνέντευξή του στον ιστότοπο nzz.at πως η κίνηση αυτή της ΕΚΤ ευθυγραμμίζεται με τους κανονισμούς της και δεν αποτελεί ειδική κύρωση για την Ελλάδα.
«Μια εναλλακτική επιλογή θα ήταν να εξαρτηθεί το μέτρο από το αποτέλεσμα μελλοντικών πολιτικών διαπραγματεύσεων, αλλά αυτό ήταν ακριβώς που δεν ήθελε το Συμβούλιο» δήλωσε και πρόσθεσε: «Αν κατά την πορεία των διαπραγματεύσεων φθάσουμε σε ένα νέο πρόγραμμα στήριξης, τότε φυσικά θα είναι και πάλι δυνατή η αγορά ελληνικού χρέους, όμως εμείς δεν συμμετέχουμε στις διαπραγματεύσεις».
























































