ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»
Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»
Αλέξης Τσίπρας: «Να πάμε μπροστά την ΕΛ.Α.Σ. για την Ελλάδα - Δεν τους χαρίζουμε τον πατριωτισμό. Όχι! Δεν τους χαρίζουμε
Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα
Δράμα: Αστυνομικός έσφαξε την αστυνομικίνα γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν προχώρησε η απαγόρευση της επαιτείας στην Νορβηγία και έτσι οι πολίτες της χώρας θα είναι ελεύθεροι να κάνουν φιλανθρωπίες, αλλά και κάποιοι φτωχοί να ζητιανεύουν.
Συγκεκριμένα η δεξιά κυβέρνηση της χώρας απέσυρε την Πέμπτη νομοσχέδιο που ποινικοποιούσε την επαιτεία.
Όπως προειδοποίησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και οργανώσεων για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αν ψηφιζόταν αυτός ο νόμος δεν θα οδηγούνταν στη φυλακή μόνο οι ζητιάνοι , αλλά θα κινδύνευαν να θεωρηθούν εγκληματίες και όσοι πρόσφεραν βοήθεια στους φτωχούς.
Το αντιπολιτευόμενο Κεντρώο Κόμμα ανακοίνωσε ότι δεν θα στηρίξει το νομοσχέδιο, αφήνοντας την δεξιά κυβέρνηση μειοψηφίας χωρίς την απαραίτητη πλειοψηφία ώστε να μπορέσει να περάσει το νομοσχέδιο από το κοινοβούλιο.
Το Κεντρώο Κόμμα επεσήμανε ότι το άρθρο που θέτει εκτός νόμου τη «συνεργασία» με τους ζητιάνους θα μπορούσε να οδηγήσει στην ποινικοποίηση ακόμη και απλών φιλανθρωπικών πράξεων.
Η νορβηγική κυβέρνηση έχει συνδέσει τη ζητιανιά με την αύξηση της εγκληματικότητας.























































