ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι προηγούμενοι συγκυβερνήτες δεν μπορούσαν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια ή τα υπουργεία τους δίχως να τους φυλά ένας στρατός, από τον φόβο του λαού.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν έχει τέτοια προβλήματα. Κυκλοφορεί ανάμεσα στους πολίτες μόνος, ολομόναχος, δίχως ούτε έναν αστυνομικό να τον προσέχει.
Η κάμερα τον “έπιασε” να περπατά στην Πλατεία Συντάγματος πηγαίνοντας στη Βουλή. Ο υπουργός Οικονομικών μιλά στο τηλέφωνο και κινείται ανάμεσα στους περαστικούς, από τους οποίους περνά και απαρατήρητος εξαιτίας της απλότητάς του.
Αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας. Και όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, “είναι γνώρισμα των τυράννων να έχουν σωματοφύλακες”.
























































