ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ιωαννίδης, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελένη Καραμαλέγκου, Θανάσης Δημόπουλος, Θεόδωρος Φορτσάκης,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ιατρικής Θανάσης Δημόπουλος, η κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Ελένη Καραμαλέγκου και ο καθηγητής στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Γιάννης Ιωαννίδης, θα διεκδικήσουν την θέση του πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στις εκλογές που θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή.
Η θέση του πρύτανη του ΕΚΠΑ έμεινε κενή, μετά την παραίτηση του νυν βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Θ. Φορτάσκη, ο οποίος είχε εκλεχθεί πριν από πέντε μήνες.
Οι τρεις υποψήφιοι επιλέγησαν έπειτα από συνεντεύξεις που έδωσαν στο Συμβούλιο του Ιδρύματος, ενώ εκτός της τελικής τριάδας έμεινε ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Αγωγής Δημοσθένης Δασκαλάκης.
Η διαδικασία της εκλογής του νέου πρύτανη γίνεται σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος 4009, ο οποίος τελεί υπό κατάργηση, όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις προγραμματικές του δηλώσεις .























































