ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Δανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κοπεγχάγη, Λαρς Βιλκς, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας πολίτης έπεσε νεκρός και τρεις αστυνομικοί είναι τραυματίες από πυρά δύο αγνώστων, πιθανότατα τζιχαντιστών, κατά καφετέριας στην Κοπεγχάγη όπου ο Σουηδός καλλιτέχνης Λαρς Βιλκς συμμετείχε σε συζήτηση για την ελευθερία του λόγου, για την τέχνη και τη βλασφημία.
Όπως μεταδίδει το Reuters τόσο ο καλλιτέχνης όσο και ο Γάλλος πρέσβης που μιλούσε στην εκδήλωση είναι σώοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία της Δανίας οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο. Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.
Ο Λαρς Βιλκς προκάλεσε πολεμική το 2007 όταν δημοσίευσε σκίτσα που παρίσταναν τον προφήτη Μωάμεθ ως σκύλο, γεγονός που συνοδεύτηκε από τη διατύπωση απειλών εναντίον του από ισλαμιστικές οργάνωσεις. Εκτοτε, ζει υπό ενισχυμένη αστυνομική προστασία.
Στο Twitter αναφέρεται ότι πρόκειται περί τζιχαντιστικής επίθεσης, την οποία μάλιστα είχε προαναγγείλει το Ισλαμικό Κράτος.























































