ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να απουσιάσει από την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή επέλεξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη, δηλώνοντας έτσι την διαμετρικά αντίθετη θέση της σχετικά με την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου.
Συγκεκριμένα, επικαλέστηκε λόγους συνείδησης και πολιτικής παράδοσης, για τους οποίους δεν μπορούσε να ψηφίσει την πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η κ. Γαϊτάνη είχε σχολιάσει αρνητικά την πιθανότητα να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ άνθρωπος της Δεξιάς ή της Κεντροδεξιάς.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί-και οφείλει!-να επιλέξει Πρόεδρο που θα ενισχύσει την πολιτική του ενόψει των πολύ σκληρών διλλημάτων που έρχονται» είχε δηλώσει η βουλευτής.
























































