ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δραγασάκης, Γιάννης Στουρνάρας, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Τράπεζα της Ελλάδος,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκτακτη συνάντηση θα έχουν το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλλαδος, Γιάννης Στουρνάρα.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης θα βρεθούν ζητήματα ρευστότητας των ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να μη δέχεται ως ενέχυρο τα ελληνικά χρεόγραφα για την παροχή ρευστότητας και η πορεία που ακολουθούν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες.
Χθες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενέκρινε την αύξηση του ορίου του έκτακτου μηχανισμού ρευστότητας (ELA) μόλις κατά 3,3 δισ. ευρώ, ενώ η ελληνική πλευρά είχε κάνει αίτηση για 10 δισ. ευρώ.























































