ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Πυρηνικά Όπλα,


















































Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Μαυριτανία - Ένας υπέροχος κόσμος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποφασισμένος για όλα δηλώνει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, προκειμένου να μπλοκάρει μια συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, δηλώνοντας ότι θα απευθυνθεί ακόμη και στις ΗΠΑ.
«Είναι καθήκον μου ως πρωθυπουργός να κάνω ό,τι περνά από τις δυνάμεις μου για να εμποδίσω αυτή τη συμφωνία» δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς, όπως εξήγησε, το αμερικανικό κογκρέσο είναι «το τελευταίο οχυρό» για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.
«Και γι’ αυτό θα μεταβώ στην Ουάσινγκτον και θα απευθυνθώ στο αμερικανικό Κογκρέσο που είναι μάλλον το τελευταίο οχυρό πριν την υπογραφή αυτής της συμφωνίας», δήλωσε.
«Η συμφωνία αυτή πρόκειται να δώσει, με την έγκριση των μεγάλων δυνάμεων, την άδεια στο Ιράν, που δηλώνει ανοικτά ότι επιθυμεί να καταστρέψει το κράτος του Ισραήλ, να κατασκευάσει βόμβες», κατήγγειλε ο Νετανιάχου.























































