Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νετανιάχου: Θα μπλοκάρω τη συμφωνία για το ιρανικό πρόγραμμα

Νετανιάχου: Θα μπλοκάρω τη συμφωνία για το ιρανικό πρόγραμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποφασισμένος για όλα δηλώνει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, προκειμένου να μπλοκάρει μια συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, δηλώνοντας ότι θα απευθυνθεί ακόμη και στις ΗΠΑ.

«Είναι καθήκον μου ως πρωθυπουργός να κάνω ό,τι περνά από τις δυνάμεις μου για να εμποδίσω αυτή τη συμφωνία» δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς, όπως εξήγησε, το αμερικανικό κογκρέσο είναι «το τελευταίο οχυρό» για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.

«Και γι’ αυτό θα μεταβώ στην Ουάσινγκτον και θα απευθυνθώ στο αμερικανικό Κογκρέσο που είναι μάλλον το τελευταίο οχυρό πριν την υπογραφή αυτής της συμφωνίας», δήλωσε.

«Η συμφωνία αυτή πρόκειται να δώσει, με την έγκριση των μεγάλων δυνάμεων, την άδεια στο Ιράν, που δηλώνει ανοικτά ότι επιθυμεί να καταστρέψει το κράτος του Ισραήλ, να κατασκευάσει βόμβες», κατήγγειλε ο Νετανιάχου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν να επαναφέρουν τον διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr