ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Oι επιθέσεις του ΚΚΕ προς την κυβέρνηση δεν έχουν τελειωμό αφού συνεχίζονται καθημερινά. Ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος του Περισσού, Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε έντονη κριτική στα όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης για τη φορολογία και τόνισε πως “η κυβέρνηση διαφημίζει προς την ακραία φτώχεια”.
Ειδικότερα η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής: «Όταν απ’ τη μια ο υπουργός Οικονομικών, αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνέχισης και επέκτασης της φοροληστείας (ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κλπ) για τα λαϊκά νοικοκυριά και απ’ την άλλη η κυβέρνηση διαφημίζει τα ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια, που κι αυτά δίνονται με “εκπτώσεις”, τότε οδηγούμαστε στο εξής: Η φτωχή οικογένεια να πληρώνει για την ακόμα φτωχότερη και το μεγάλο κεφάλαιο να βγαίνει για μια ακόμα φορά λάδι».
























































