ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Oι επιθέσεις του ΚΚΕ προς την κυβέρνηση δεν έχουν τελειωμό αφού συνεχίζονται καθημερινά. Ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος του Περισσού, Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε έντονη κριτική στα όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης για τη φορολογία και τόνισε πως “η κυβέρνηση διαφημίζει προς την ακραία φτώχεια”.
Ειδικότερα η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής: «Όταν απ’ τη μια ο υπουργός Οικονομικών, αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνέχισης και επέκτασης της φοροληστείας (ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κλπ) για τα λαϊκά νοικοκυριά και απ’ την άλλη η κυβέρνηση διαφημίζει τα ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια, που κι αυτά δίνονται με “εκπτώσεις”, τότε οδηγούμαστε στο εξής: Η φτωχή οικογένεια να πληρώνει για την ακόμα φτωχότερη και το μεγάλο κεφάλαιο να βγαίνει για μια ακόμα φορά λάδι».
























































