ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βοιωτία: Έκλεψε ρεύμα 60.000 ευρώ

Βοιωτία: Έκλεψε ρεύμα 60.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βοιωτία,

Συνελήφθη στα Βάγια Βοιωτίας ένας 52χρονος, υπεύθυνος καφετέριας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Όπως αναφέρει το lamiastar, από τους αστυνομικούς αναζητείται για να συλληφθεί και ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ανωτέρω κατάστημα, μαζί με κλιμάκιο τεχνικών υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ, όπου διαπιστώθηκε επέμβαση στον μετρητή κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή των πραγματικών καταναλωθέντων κιλοβατώρων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΔΕΔΔΗΕ Θηβών, η οικονομική ζημιά που υπέστη η εταιρεία, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 60.285,85 ευρώ.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η κυβερνητική ανακοίνωση με τα μέτρα για τα καμένα σπίτια και τις επιχειρήσεις σε Αττική και Βοιωτία

Πυρκαγιά Αττικοβοιωτίας: Σε πολλαπλές εστίες επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

WWF: Περισσότερα από 180.000 στρέμματα καμένων δασικών εκτάσεων σε λίγες μόλις μέρες

Τρίτη νύχτα αγωνίας σε Βοιωτία και Δυτική Αττική – Μάχη με τις φλόγες σε Ψάθα, Μέγαρα και Βίλια

Η μεγάλη φωτιά ξεκίνησε από ιδιωτικό δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας από ανεμογεννήτριες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr