ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σταυρόπουλος δεν εμφανίστηκε σήμερα στη ραδιοφωνική εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Δήμο Βερύκιο, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- θέλησε να διαφοροποιηθεί από τις δηλώσεις του συναδέλφου του για τον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ, που χαρακτηρίστηκαν ομοφοβικές, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Υπενθυμίζεται ότι δύο δημοσιογράφοι σχολίασαν προχθές δήλωση του Αύγουστου Κορτώ ότι δεν θα μετέχει στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη γιατί είναι αφοσιωμένος “στον άντρα του και τα βιβλία του”. Ο Δήμος Βερύκιος χαρακτήρισε τον συγγραφέα «κυρά Αυγουστίνα» και επικρότησε σχόλιο ακροατή για τους γκέι που έλεγε ότι «τους χρειάζεται χρυσαυγίτης». Μάλιστα, παρατήρησε ότι οι γκέι «δεν έχουν μόνο θηλυκό κορμί αλλά και θηλυκό μυαλό».
Την Πέμπτη, ο Δήμος Βερύκιος έκανε «δήλωση μετάνοιας», μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, δηλώνοντας ότι δεν είναι ομοφοβικός και ούτε συμμερίζεται τις απόψεις και τις στάσεις των ομοφοβικών.























































