ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια σημαντική διάκριση απέσπασε ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφού ανακηρύχτηκε σε αεροδρόμιο της χρονιάς
Το βραβείο αφορά στην κατηγορία 10-30 εκατ. επιβάτες, και η ανακήρυξη έγινε σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, στο πλαίσιο εκδήλωσης του αναγνωρισμένου διεθνούς web portal «Air Transport News».
Τα βραβεία του Air Transport News είναι τα μοναδικά που επιβραβεύουν όλους τους κύριους κλάδους και τους ηγέτες του αεροπορικού κλάδου διεθνώς.
«Το 2014 υπήρξε μια χρονιά θεαματικής ανάπτυξης για την κίνηση του αεροδρομίου, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον.
Επιχειρώντας μέσα στη γενικότερη μακροοικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις, να προστατέψει το επιχειρηματικό μοντέλο του και να συνεχίσει να δημιουργεί αξία σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΔΑΑ, Γιάννης Παράσχης.
Σημείωσε επίσης, πως κλειδί στην προσπάθεια αυτή, υπήρξε η στοχευμένη πολιτική κινήτρων για την ενίσχυση της αεροπορικής κίνησης, καθώς και «οι δράσεις που αναλαμβάνουμε κάθε χρόνο για την τόνωση της ελκυστικότητας της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού».























































