ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις διεθνείς επαφές συνεχίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος την Κυριακή βρέθηκε στο Βερολίνο για συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του.
Ο Νίκος Κοτζιάς βρίσκεται την Τρίτη στο Αμπού Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Σεΐχη Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν (Abdullah bin Zayed Al Nahyan).
Αμέσως μετά, ο Νίκος Κοτζιάς θα αναχωρήσει για το Πεκίνο, όπου, την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Γουάνγκ Γι (Wang Yi), στο πλαίσιο της επίσκεψης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
























































