ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ολυμπιακός νίκησε στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές με 86-75, για το Top 16 της Euroleague.
Με την νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός έμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων του ομίλου του, και όλα θα κριθούν στον επόμενο αγώνα του στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ.
Παράλληλα, με τη νίκη επί της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης, φτάνοντας στις εννέα επιτυχίες σε σύνολο 12 αγώνων στον 6ο όμιλο.
Ο Ολυμπιακός είχε πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Όλιβερ Λαφαγέτ έκαναν μεγάλο παιχνίδι, με τον Λαφαγέτ να ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, τον Πρίντεζη να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ και τον Παπαπέτρου να προσθέτει άλλους 12 πόντους.
Από την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς κορυφαίος ήταν ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος τελείωσε το ματς με 23 πόντους.























































