ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Σιίτες, Σουνίτες, Υεμένη, Χούτι (Σιίτες Αντάρτες Υεμένη),


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Πακιστάν ανακοίνωσε την Παρασκευή δια στόματος του υπουργού του Καουάτζα Άσιφ ότι δεν έχει λάβει απόφαση για το αν θα παράσχει στρατιωτική στήριξη στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της ενάντια στους Σιίτες αντάρτες Χούτι στην Υεμένη.
“Δεν έχουμε λάβει καμία απόφαση να συμμετάσχουμε σε αυτό τον πόλεμο. Δεν υποσχεθήκαμε τίποτα. Δεν έχουμε υποσχεθεί καμία στρατιωτική υποστήριξη στον υπό την Σαουδική Αραβία συνασπισμό στην Υεμένη. Στη Συρία, την Υεμένη και το Ιράκ, πυροδοτείται ο διχασμός και πρέπει να περιοριστεί”, δήλωσε ενώπιον του κοινοβουλίου σχολιάζοντας ότι η κρίση κινδυνεύει να επηρεάσει και το Πακιστάν.
Ουσιαστικά το Πακιστάν επιλέγει να κρατηθεί έξω από τον “αραβικό πόλεμο” εναντίον του Ιράν, που κάνει πρεμιέρα στην Υεμένη, μιας και οι αντάρτες Χούτι θεωρούνται φίλοι με το Ιράν.
Στην τελική οι Πακιστανοί δεν είναι Άραβες, Ινδοί μουσουλμάνοι είναι και προφανώς έχουν αρκετά δικά τους προβλήματα με τους Ταλιμπάν για να δημιουργήσουν και καινούργια.























































