ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ελλάδα διαθέτει έναν βαθμό ευελιξίας σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις που θα εφαρμόσει» σημείωσε η γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγελα Μέρκελ, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά ότι «το γενικό πλαίσιο πρέπει να καταλήγει στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα».
«Το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα μπορεί και πρόκειται να εκπληρώσει τις προσδοκίες που όλοι μας έχουμε» τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ στο περιθόριο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ελσίνκι.
«Μπορεί να υπάρξει κάποια απόκλιση σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που θα επιλέξει να υλοποιήσει η κυβέρνηση, αλλά το γενικό πλαίσιο πρέπει να καταλήγει στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα».
«Το είδαμε στην Ιρλανδία όταν η νέα κυβέρνηση αντικατέστησε ένα τμήμα του προγράμματος. Όμως ο τελικός στόχος παραμένει η αποκατάσταση της χρηματοοικονομικής σταθερότητας της χώρας. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της ενημέρωσης των θεσμών. Από το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων εμείς αναμένουμε την εκτίμηση των θεσμών».






















































