ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φέτος τα καλλιστεία ομορφιάς έχουν «αέρα» Epsilon. Μπορεί τα τελευταία χρόνια –μετά το 2010 όπου η έγινε η τελευταία τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1– ο διαγωνισμός να έχει «πέσει» λίγο, αλλά φέτος γίνεται μία νέα προσπάθεια!
Στις 15 Ιουνίου πρόκειται να μεταδοθεί ο διαγωνισμός, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «Hello» παρουσιάστρια θα είναι η εντυπωσιακή Ελεονώρα Μελέτη.
Μάλιστα η Ελεονώρα τα είχε παρουσιάσει και το 2012, όταν μεταδόθηκαν από το «Tlife» της Τατιάνας Στεφανίδου, και όχι από το Κανάλι του Αμαρουσίου.
Να σας θυμίσουμε ακόμα ότι το 2011 και το 2013 έγινε απευθείας ανάθεση στις Ηλιάννα Παπαγεωργίου και Αναστασία Σιδηροπούλου.
Οι ιθύνοντες του καναλιού, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό τις προετοιμασίες για να έχουν ένα λαμπερό και αξιοπρεπές αποτέλεσμα.























































