ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φέτος τα καλλιστεία ομορφιάς έχουν «αέρα» Epsilon. Μπορεί τα τελευταία χρόνια –μετά το 2010 όπου η έγινε η τελευταία τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1– ο διαγωνισμός να έχει «πέσει» λίγο, αλλά φέτος γίνεται μία νέα προσπάθεια!
Στις 15 Ιουνίου πρόκειται να μεταδοθεί ο διαγωνισμός, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «Hello» παρουσιάστρια θα είναι η εντυπωσιακή Ελεονώρα Μελέτη.
Μάλιστα η Ελεονώρα τα είχε παρουσιάσει και το 2012, όταν μεταδόθηκαν από το «Tlife» της Τατιάνας Στεφανίδου, και όχι από το Κανάλι του Αμαρουσίου.
Να σας θυμίσουμε ακόμα ότι το 2011 και το 2013 έγινε απευθείας ανάθεση στις Ηλιάννα Παπαγεωργίου και Αναστασία Σιδηροπούλου.
Οι ιθύνοντες του καναλιού, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό τις προετοιμασίες για να έχουν ένα λαμπερό και αξιοπρεπές αποτέλεσμα.























































