ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,


















































Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών
Δημοσίευμα-βόμβα των NYT: Μυστικές επαφές Αχμαντινετζάντ με τη Μοσάντ για την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος
Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον φονικό εμπρησμό της Marfin
Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές παριστάνουν τους φιλάνθρωπους υπαλλήλους της τουρκικής ισλαμιστικής ΜΚΟ IHH που μετέφερε όπλα στην Αλ Κάιντα - Η IHH
Οι μουλάδες του Ιράν πουλάνε τρέλα κι απειλούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζει σήμερα τις βασικές θέσεις του “Ποταμιού” σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Έθνος”.
Το βασικό σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας θα είναι «Πολιτική για όλους», ενώ μεταξύ των θέσεων που είναι: ολιγομελείς κυβερνήσεις με 20 το πολύ υπουργούς, αλλαγή του εκλογικού συστήματος, περιορισμού των κομματικών επιχορηγήσεων κατά 50% και Βουλή 200 βουλευτών.
Σχετικά με το εκλογικό σύστημα, αναμένεται να προτείνει το χωρισμό της χώρας σε μικρές μονοεδρικές περιφέρειες, όπου οι πολίτες θα μπορούν να ψηφίζουν το κόμμα τους αλλά και τον τοπικό υποψήφιο, ανεξαρτήτως κόμματος.
Παράλληλα, το «Ποτάμι» θα ταχθεί υπέρ της διεκδίκησης του κατοχικού δανείου και των αποζημιώσεων, όπως και υπέρ του εντοπισμού και επαναπατρισμού των κλεμμένων αρχαιοτήτων.
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο κ. Θεοδωράκης θα κάνει την Παρασκευή την πρώτη του περιοδεία, ξεκινώντας από την Κρήτη.
























































