ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σοκολάτα,


















































ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε όλους μας έχει συμβεί να ανοίξουμε μία συσκευασία σοκολάτας και να δούμε στην επιφάνειά της μια ελαφριά γκρι – άσπρη επίστρωση.
Αυτό οφείλεται γιατί είτε την αφήσαμε σε σημείο με υψηλές θερμοκρασίες, είτε η σοκολάτα ζεστάθηκε κι έλιωσε το βούτυρο κακάο που περιέχει.
Κατόπιν η σοκολάτα ξανακρύωσε και το βούτυρο σταθεροποιήθηκε στην επιφάνεια.
Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή η χρωματική αλλαγή δεν έχει επηρεάσει ούτε τη σύσταση ούτε τη γεύση της. Μπορείτε άφοβα να την καταναλώσετε και να την απολαύσετε.























































