ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για OTE TV,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Σταθερά συνεπής στις συμβατικές του υποχρεώσεις, ο ΟΤΕ με την παραλαβή της πράξης καταλογισμού προχωρά στην πληρωμή του συνολικού ποσού που του αναλογεί». Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, με την οποία δίδονται διευκρινίσεις με αφορμή τη δημοσίευση στη «Διαύγεια» αποφάσεων που αφορούν στην ΟΤΕ Α.Ε. για τη συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ TV, για τα έτη 2011, 2012 και 2013.
«Ο ΟΤΕ, σύμφωνα με την ισχύουσα ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία και τη σύμβαση παραχώρησης που έχει υπογράψει με το ελληνικό δημόσιο, υποβάλλει κάθε χρόνο στο αρμόδιο υπουργείο τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στα ετήσια έσοδα από τη συνδρομητική υπηρεσία του ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου. Για την καταβολή του ανταλλάγματος προς το ελληνικό δημόσιο, απαιτείται η προηγούμενη έκδοση καταλογιστικής πράξης από τον αρμόδιο υπουργό (Ν. 2644/1998 για συνδρομητική τηλεόραση)» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.























































