ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», το οποίο προβάλλει -σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση- την ανακριβή θέση πως το γερμανικό κόμμα της αριστεράς Die Linke δεν υιοθετεί την θέση του Kόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για διαγραφή του ελληνικού χρέους, κατά τα πρότυπα της λύσης που είχε υιοθετηθεί το 1953 για την αντιμετώπιση του γερμανικού χρέους, θέση άλλωστε που υποστηρίζει με συνέπεια και ο ΣΥΡΙΖΑ, ανακαλύπτοντας έτσι «φίλια πυρά».
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι μια απλή ανάγνωση των επίσημων θέσεων του Die Linke και των αποφάσεων του ΚΕΑ θα αρκούσε για να αποφευχθεί το εν λόγω δημοσιογραφικό ολίσθημα, όμως επιλέχθηκε η αναπαραγωγή μη δημοσιογραφικών πηγών για τη συγγραφή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ.
Δεν περιμέναμε βέβαια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος δεν φημίζεται για την έγκυρη ενημέρωσή του, να μην υιοθετήσει ένα ανακριβές δημοσίευμα. Το αντίθετο θα αποτελούσε έκπληξη για τους εγχώριους οπαδούς της κ. Μέρκελ”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
























































