ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόθεση χειραγώγησης της δημόσιας τηλεόρασης και διορισμού ημετέρων σε αυτήν, αποδίδει στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, η Σοφία Βούλτεψη.
Αυτό διαφαίνεται, όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά, από τη «fast track» διαδικασία πρόκλησης ενδιαφέροντος για τον διορισμό του νέου Δ.Σ., η οποία αναρτήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και λήγει λίγες μόλις ώρες μετά από ένα τριήμερο αργίας.
«Αμετανόητη η κ. Βούλτεψη συνεχίζει απελπιστικά μόνη να υπερασπίζεται το βίαιο κλείσιμο και το μαύρο στην ΕΡΤ» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.
«Είμαστε βέβαιοι», πρόσθεσε, «ότι η νέα ΕΡΤ θα την προσκαλέσει προκειμένου να εκθέσει και δημόσια τις απόψεις της από την ανοιχτή, και δημοκρατική συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης».
«Η ιστορία και η κοινωνία έχουν πλέον καταγράψει ευθύνες» υπογράμμισε ο κ. Παππάς.
























































