Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν έστειλε το γιο του στη Θράκη λίγο πριν τις τουρκικές εκλογές

Ο Ερντογάν έστειλε το γιο του στη Θράκη  λίγο πριν τις τουρκικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο κ. Μπιλάλ Ερντογάν, ο γιος του κ. Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στην Θράκη και πραγματοποίησε επίσκεψη σε χωριά της ορεινής Ξάνθης , ενώ μετέβη και στην Κομοτηνή συνοδευόμενος από τους παράνομους μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην «Ενωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής».

Η επίσκεψη προβάλλεται ως ιδιωτική, όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τον πολιτικό χαρακτήρα αυτής, ενόψει των επικείμενων εκλογών του Ιουνίου στη γειτονική χώρα, όπως γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χρόνος» της Κομοτηνής.

Ο κ. Μπιλάλ Ερντογάν, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, βρέθηκαν το Σάββατο στην Κομοτηνή, αλλά τελικός προορισμός ήταν ο Εχίνος Ξάνθης, όπου την Κυριακή 3 Μαΐου παρέστησαν σε θρησκευτική τελετή χάτιμ, όπως μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ.

Ο γιος του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας έχει απασχολήσει εντόνως το τελευταίο διάστημα τη γειτονική χώρα, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε μεγάλα σκάνδαλα διαφθοράς, αλλά η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη της Τουρκίας τον απάλλαξε, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που επιβεβαίωναν την ενοχή του.

Να σημειωθεί ότι ο Εχίνος είναι Πομακοχώρι, και προσφάτως οι τουρκόφρονες διαμαρτυρήθηκαν εντόνως επειδή κατά την Μεγάλη Παρασκευή τελέσθηκε η Λειτουργία του Επιταφίου, σε εκκλησάκι που ανήγειρε εκεί ο στρατός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...