ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Σταμάτης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου, Φώτης Κουβέλης,


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη διάψευση πληροφορίας που κάνει λόγο για μυστική συνάντηση του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη με τον Φώτη Κουβέλη, κατά την οποία ο κ. Σταμάτης μετέφερε στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ πρόταση του πρωθυπουργού για την Προεδρία της Δημοκρατίας, προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Είναι παντελώς αναληθές το δημοσίευμα» δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου στον Βήμα 99,5, επαναλαμβάνοντας τη θέση της κυβέρνησης να αναδειχθεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το 2015, από την παρούσα Βουλή.
Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Δημοκρατία» αναφέρει ότι η μυστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν μερικές εβδομάδες. Ο κ. Σταμάτης, κατά το δημοσίευμα, μετέφερε την πρόταση του πρωθυπουργού στον κ. Κουβέλη και συζήτησε μαζί του τις εναλλακτικές μορφές ενός τέτοιου σχεδίου.
Σε διάψευση προχώρησε και ο Φώτης Κουβέλης.
























































