ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορυδαλλός, Χρυσή Αυγή,


















































Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χρυσαυγίτες ξυλοκόπησαν άγρια αλλοδαπό το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν τις 9, κοντά στις Φυλακές Κορυδαλλού και λίγο πριν την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η Αστυνομία, οι ναζιστές κατάφεραν και έπιασαν στα χέρια τους έναν ξένο στην οδό Αμοργού και τον χτύπησαν άσχημα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δυστυχής άνθρωπος έφυγε αιμόφυρτος για να γλιτώσει από τα άρρωστα θηρία.
Την ίδια ώρα, η αντιρατσιστική οργάνωση ΚΕΕΡΦΑ πραγματοποιεί συγκέντρωση και πορεία προς τις φυλακές Κορυδαλλού, όπως κάνουν και άλλες αντιφασιστικές οργανώσεις.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται και από πολίτες και φορείς του Κορυδαλλού, που ζητούν να μην διεξαχθεί η δίκη στις φυλακές, καθώς προκαλείται αναστάτωση στη λειτουργία της πόλης.
Η αστυνομία έχει ανακοινώσει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με επτά διμοιρίες των ΜΑΤ στην περιοχή, ενώ ελικόπτερο πετά συνεχώς, προκειμένου να κρατηθούν οι συγκεντρωμένοι μακριά από το χώρο του δικαστηρίου.
























































