ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Αλβανοί, Γενς Στόλτενμπεργκ, Κουμάνοβο, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Σκόπια,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ απηύθυνε σήμερα έκκληση για αυτοσυγκράτηση στα Σκόπια μεταξύ Αλβανών αυτονομιστών και Σκοπιανών και κάλεσε να διενεργηθεί μία διαφανής έρευνα για τις βιαιότητες κατά τις οποίες, σύμφωνα με την κυβέρνηση, σκοτώθηκαν οκτώ αστυνομικοί και 14 μέλη μίας “ένοπλης οργάνωσης”.
“Παρακολουθώ τις εξελίξεις στο Κουμάνοβο με μεγάλη ανησυχία”, ανέφερε σε μία ανακοίνωση ο Στόλτενμπεργκ.
“Είναι σημαντικό όλοι οι πολιτικοί και κοινοτικοί ηγέτες να εργαστούν από κοινού για να αποκατασταθεί η ηρεμία και να διενεργηθεί μία διαφανής έρευνα προκειμένου να προσδιοριστεί τι έχει συμβεί”.
“Απευθύνω έκκληση σε όλους να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν οποιαδήποτε περαιτέρω κλιμάκωση, προς το συμφέρον της χώρας και ολόκληρης της περιοχής”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΓ του ΝΑΤΟ.























































