ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αυτοκτόνησαν” στέλεχος της Siemens στην Άνω Γλυφάδα

“Αυτοκτόνησαν” στέλεχος της Siemens στην Άνω Γλυφάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Αστυνομία, Γλυφάδα,

Νεκρός εντοπίστηκε από περαστικούς στην Ανω Γλυφάδα στέλεχος της Siemens. Περαστικοί που έκαναν τη βόλτα τους στις παρυφές του Υμηττού στην Ανω Γλυφάδα βρήκαν την Κυριακή νεκρό τον 61χρονο Κ.Π., στέλεχος της Siemens.

Μάλιστα, δίπλα του εντοπίστηκε και ένα πιστόλι, με το οποίο είναι πιθανόν να έβαλε τέλος στη ζωή του, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας των οποίων είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει και το 2008.

Ο τότε υπεύθυνος του τμήματος συντήρησης και υποστήριξης του πολυσυζητημένου συστήματος επικοινωνιών C4Ι της Siemens Hellad με έδρα το Κρυονέρι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας υπερβολική δόση χαπιών. Τότε, είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι οι λόγοι που τον οδηγούν στην αυτοκτονία είναι οικονομικοί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

Καλαμάτα: Νεκρός άνδρας με μια σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε σε στάβλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr