ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
Σαουδική Αραβία: Καπνός στο αεροδρόμιο του Ριάντ - Στις φλόγες δεξαμενή της «Αράμκο»
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ενδεχόμενο Grexit θα προκαλέσει σοβαρότατες πολιτικές συνέπειες παγκοσμίως καθώς θα αλλάξει εντελώς την αντίληψη του κόσμου για την Ευρώπη, προειδοποίησε ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
«Η αποχώρηση της Ελλάδα δεν θα ήταν οικονομικά, αλλά πολιτικά εξαιρετικά επικίνδυνη», τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, σε συνέντευξή του στην Bild.
«Οταν φύγει η πρώτη χώρα, ο κόσμος θα βλέπει διαφορετικά την Ευρώπη. Κανείς δεν θα της έχει εμπιστοσύνη, θα διαλυθεί στην πρώτη μεγάλη κρίση», εξήγησε ο κ. Γκάμπριελ.
Στην ίδια συνέντευξη άφησε ανοιχτό «παράθυρο» για τρίτο πακέτο προς την Ελλάδα. Συγκεκριμένα όπως είπε, μπορεί να δοθεί περαιτέρω οικονομική βοήθεια, αν η χώρα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στους δανειστές.
























































