ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων «δείχνει» ο εισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, για έξι άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση του σκανδάλου με τα ακίνητα του επιχειρηματία Ιωάννη Καρούζου.
Με την ίδια πρότασή του ο εισαγγελέας προτείνει να απαλλαγούν από όλες τις κατηγορίες 26 άτομα – μέλη των διοικήσεων των τραπεζών Πειραιώς, Attika Bank, Millennium Bank και Εμπορικής Τράπεζας.
Οι κατηγορούμενοι που σύμφωνα με τον εισαγγελέα πρέπει να δικαστούν για σωρεία κακουργημάτων είναι ο Ιωάννης Καρούζος ο οποίος είναι προφυλακισμένος, η πρώην σύζυγος του Ρεβέκκα Σκαφτούρα, Χρήστος Ρεκούμης, ο Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, Ιωάννης Παναγιωτόπουλος και ο επιχειρηματίας Βίκτορας Ρέστης.
Σύμφωνα με την κατηγορία από τον Ιούνιο του 2009 και σε ημερομηνίες οι οποίες δεν έχουν εξακριβωθεί, το ζεύγος Καρούζου και Σκαφτούρα συνέστησαν όμιλο 24 εταιρειών «αντικείμενο του οποίου ήταν αμιγώς η κατασκευή και αξιοποίηση εμπορικών ακινήτων και η στρατηγική του ομίλου συνίστατο στην αγορά οικοπέδων προς ανέγερση εμπορικών ακινήτων και στην αγορά κτιρίων πολυκατοικιών και όχι μόνο με σκοπό την κατεδάφισή τους και την ανέγερση νέων εμπορικών κέντρων».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας τα οποία περιλαμβάνονται στην 130 σελίδων εισαγγελική πρόταση πρωταγωνιστικό ρόλο φέρονται ότι είχαν το ζεύγος Καρούζου.
Τον τελικό λόγο περί παραπομπής ή όχι των κατηγορουμένων τον έχει το Συμβούλιο Εφετών στο οποίο εκκρεμεί η υπόθεση.























































