ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκάθαρο όχι στην πρόταση της κυβέρνησης για την ΕΡΤ δίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Η βουλευτής ψήφισε αρνητικά για τον προτεινόμενο διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη και την προτεινόμενη ως μέλος του δ.σ. Έλλη Παπακωνσταντίνου.
Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ρώτησε αν οι προτεινόμενοι έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους και εκείνοι απάντησαν στο σύνολό τους αρνητικά.
Στη συνέχεια η κ. Μακρή ρώτησε την κ. Παπακωνσταντίνου αν είναι βαφτισιμιά του κ. Ταγματάρχη. Τόσο η κ. Παπακωνσταντίνου όσο και ο κ. Ταγματάρχης το διέψευσαν, όμως η Ρ. Μακρή δήλωσε ότι δεν πείστηκε και γι’ αυτό τοποθετήθηκε αρνητικά και για την κ. Παπακωνσταντίνου.
























































