ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να επικοινωνήσει με πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης.
Με αφορμή τα όσα είπε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για εθνική συνεννόηση, ο κ. Μιχελάκης έγραψε στο Twitter: «Καλά τα περί “μεγάλης συννενόησης”, του Καραγκούνη, αλλά μήπως θα έπρεπε να σηκώσει το τηλέφωνο ο Σαμαράς και να μιλήσει με τον Τσίπρα;»
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε σημειώσει ότι χρειάζεται «μεγάλη συνεννόηση, για να υπάρξει συμφωνία που διασφαλίζει τη χρηματοδότηση της χώρας, αλλά και την ανάκαμψη, που με τόσο κόπο πετύχαμε και τώρα μετατρέπεται σε ύφεση».
Κατέληξε πως «δεν επιτρέπονται ούτε ιδεοληψίες, ούτε κομματικά προτάγματα παρά μόνο το καλό του τόπου».
























































